Vi har flyttet!

Nå har vi endelig kommet oss til Eidsvåg og ønsker alle kunder og bekjente velkommen på en kopp kaffe. Her har vi fått nytt og større lager og nye kontorer. Vi har også fått et eget demoområde. Kom gjerne innom for å se og høre.

Hektisk desember måned nærmer seg slutten

Tunnel 5 Tunnel 4 Tunnel 6 Tunnel 1 Tunnel 2 Tunnel 3 En hektisk desember måned nærmer seg slutten med hele tre tunnel prosjekter, teltproduksjon i nærmere full storm, nedrigg i  minus 20 grader,, arena oppdrag og pinnekjøtt i bøtter og spann. Vi takker for den tilliten våre kunder viser oss og ønsker alle en riktig god jul.

Nytt Adamson S10 og E219 system

Vi kan med glede informere om at vi nå har nå utvidet med Adamson S10 med E219 subwoofere i vår utleiepark fra januar 2016. 

50% rabatt på Powersoft K10 og K6

Vi har gleden av å kunne tilby 50 % rabatt på Powersoft K10 og K6 i hele juli, så langt lageret rekker. 

Nye kabler fra Syntax

Syntax Hybrid Kabel NY HYBRID KABEL

Hybridkabelen SYNTAX ® 7YLN2DG4 møter tilkoblingskravene til styring av datasignaler på opptil 250MHz.

Les mer om den nye hybridkabelen fra Syntax her.

 

 

 

 

 

 

SyntaxEthernetCat6

NYE ETHERNET CAT6

SYNTAX® 7XLANCAT6PUR Cat6 er spesielt designet for mobilt bruk i kringkasting og for alle Klasse E nettverksinstallasjoner med overføringer opptil 250MHz.

Les mer om nye Syntax Cat6 her.

 

 

 

 

 

 

Syntax VIDEO HDTV

NY VIDEO HDTV KABEL

SYNTAX® 7XVD59RHD oppfyller alle krav til kringkastinginstallasjoner for HDTV og SDI.

 

Les mer om Video HDTV fra Syntax her

 

 

 

 

 

 

 

 

SyntaxFargekablerNYE FARGER PÅ MIKROFONKABLER

Nå kan man få kabler til mikrofoner i et større utvalg farger, herunder rød, blå og grønn.

 

 

 

 

Skjermbilde 2014-06-03 kl. 02.49.21

 NY SERIE MULTI-PAIR KABLER

Ricks blir grønn med Powersoft

Petter Arnesen i Ricks Gruppen as fortsetter å skifte ut sine gamle forsterkere på Zachariasbryggen med Powersoft. Denne uken ferdigstilte vi Wave og erstattet 6 gamle forsterkere med en stk. Powersoft Ottocanali 4K4 og en stk. 8K4. Powersoft er “Grønn Teknologi” og et kjapt regnestykke viste at de bare på grunn av lavere strømforbruk vil tjene inn denne investeringen allerede etter 2,5 år.

Vi har siden fjoråret skiftet ut og installert en rekke nye Powersoft K Serie og M Serie forsterkere med innebygget prosessorer og skal etter planen samle alt i ett rack i løpet av våren. Powersoft sine internettbaserte overvåkningsløsninger gjør det dermed mulig for Amas å fjernovervåke systemet. Dersom en feilmelding fra kunde skulle komme, kan vi fjennom dette systemet enkelt se hva problemet er, og vurdere nødvendigheten av en eventuell serviceutrykning. I tillegg vil systemet gi Amas beskjed om feil som holder på å oppstå, og man kan dermed redde tilsluttede høyttalere og annet utstyr før det går galt. For Ricks Gruppen gjør bare dette i seg selv at investeringen vil være spart inn iløpet av to år!

Powersoft Ottocanali har vist seg som et glimrende alternativ på installasjoner hvor en får hele åtte kanaler i en og samme 2units forsterker. Forsterkerne går i idle mode (tilsvarende ditt TV apparat hjemme) når de ikke mottar signaler som i flere tilfeller er perioder på opp til 18 timer i døgnet på bruksdager og hele døgnet når en holder stengt. I tillegg reformerer den returstrøm.

Spar miljøet og sats på “Grønn Teknologi”, invester i Powersoft!

Powersoft Ottocanali - Wave