Ricks blir grønn med Powersoft

Petter Arnesen i Ricks Gruppen as fortsetter å skifte ut sine gamle forsterkere på Zachariasbryggen med Powersoft. Denne uken ferdigstilte vi Wave og erstattet 6 gamle forsterkere med en stk. Powersoft Ottocanali 4K4 og en stk. 8K4. Powersoft er “Grønn Teknologi” og et kjapt regnestykke viste at de bare på grunn av lavere strømforbruk vil tjene inn denne investeringen allerede etter 2,5 år.

Vi har siden fjoråret skiftet ut og installert en rekke nye Powersoft K Serie og M Serie forsterkere med innebygget prosessorer og skal etter planen samle alt i ett rack i løpet av våren. Powersoft sine internettbaserte overvåkningsløsninger gjør det dermed mulig for Amas å fjernovervåke systemet. Dersom en feilmelding fra kunde skulle komme, kan vi fjennom dette systemet enkelt se hva problemet er, og vurdere nødvendigheten av en eventuell serviceutrykning. I tillegg vil systemet gi Amas beskjed om feil som holder på å oppstå, og man kan dermed redde tilsluttede høyttalere og annet utstyr før det går galt. For Ricks Gruppen gjør bare dette i seg selv at investeringen vil være spart inn iløpet av to år!

Powersoft Ottocanali har vist seg som et glimrende alternativ på installasjoner hvor en får hele åtte kanaler i en og samme 2units forsterker. Forsterkerne går i idle mode (tilsvarende ditt TV apparat hjemme) når de ikke mottar signaler som i flere tilfeller er perioder på opp til 18 timer i døgnet på bruksdager og hele døgnet når en holder stengt. I tillegg reformerer den returstrøm.

Spar miljøet og sats på “Grønn Teknologi”, invester i Powersoft!

Powersoft Ottocanali - Wave

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply