[icarousel slideshow="my-first-carousel"]

Void Acoustics (UK) er i dag regnet som en av verdens fremste produsenter av avanserte profesjonelle audio systemer for installasjon og konsert.

Void Acoustics ble etablert så seint som i 2002 av Rog Mogule og Alex Skan som allerede da var regnet som godt etablerte aktører i bransjen. Selv i sin korte fartstid har Void rukket å få til en imponerende produktliste hvor store etablerte DJ’s og klubbeiere har trykket disse høyttalerne til sitt bryst. Void Air Series som er beregnet for installasjon på restaurant- og nattklubbmarkedet har virkelig truffet. Flere av de store og mest anerkjente klubbene i verden har nå fått installert dette systemet fra Void.

Void Acoustics har vært med å gjøre Amas Produksjon til den absolutt største aktøren av installasjoner på restaurant- og nattklubbmarkedet i Bergen. Vi nå har startet arbeidet med resten av landet og har rukket å få inn 4 større installasjoner i Oslo. Ryktet går litt foran oss når det kommer til Void hvor vi føler vi virkelig er i gang med å gjøre Void til en meget etablert merkevare også i Norge.

Rog Mogule sin største lidenskap er å konstruere perfekte subwoofere. Hans nye karbon faseplugg er mer enn 1000% sterkere enn de tidligere vanlige utgavene i papp og resultatet har gitt nesten helt uoppnåelige resultater. Rog Mogule har nå varslet at deres modeller Stasys 218, Axsys L2 og alle Venu subwooferne er de som først kommer i nye utgaver og med de tester vi har gjort på eksisterende modeller, så kan vi nesten ikke vente til disse kommer på markedet.

Les mer om Void Acoustics på: www.voidaudio.com

Void Air-serien

Void Nexus

Void Indigo

Void Cyclone