Installasjon

Størst på installasjon i Bergen

Amas er den ledende aktøren når det kommer til installasjon i Bergen. Vår lange erfaring har gitt oss god oversikt over hva kundens behov er og hvordan ting kan løsest på best mulig måte. Vi har satt sammen løsninger som fungerer til de aller fleste behov, både når det gjelder lyd, lys og A/V. Trykk deg gjerne innom vårt bildegalleri for å se tidligere utførte installasjoner.

Kafé, restaurant og utesteder

Vi har i en årrekke gjort installasjoner på Bergens spisesteder og restauranter. Vårt mål er gode og estetiske installasjoner som gir god dekning på lydsiden, er tilpasset kundens ønsker på lyssiden, og er enkle og trygge på A/V-siden. Vi kartlegger ditt behov ved hjelp av en gratis og uforpliktende befaring og setter opp et tilbud som er spesialtilpasset og enkel å bruke. Etter installasjonen er ferdig fremlegger vi dokumentasjon og brukerveiledning slik at du skal være trygg på at installasjonen er gjort tilfrestillende og etter tidligere avtalt spesifikasjoner.

Konsertsteder og kulturlokaler

Amas har lang er erfaring i design av lydsystemer og lyssystemer i kulturlokaler og konsertsteder. Vi gjør et grundig forarbeid der vi kommer på befaring og gjør målinger av rom og romakustikk, og setter oss deretter ned og modellerer rommet i 3D. På den måten kan vi virtualisere ulike løsninger og finne den som passer deg best.

I vårt bildegalleri kan du se og lese om noen av våre tidligere installasjoner der vi har levert både fulle installasjoner, eller deler av installasjoner i samarbeid med andre aktører.