Lydustyr

Fra små eventer til store festivaler

Amas har gjennom en årrekke opparbeidet seg en lydpark som dekker de fleste behov. Selv om sommersesongen er fylt av store festivalproduksjoner og store høytalersystemer, har vi ikke glemt at resten av året består i mindre eventer og arrangement som har et langt mindre behov. Derfor har vi investert tid og ressurser i kvalitet i begge ender av skalaen. I ulike konfigurasjoner kan vi tilpasse lydsystemer fra en liten forsamling, til store konserter på rundt 10.000 personer.

De små systemene våre består i hovedsak av Void-høytalere som vi har produsert aktive ved hjelp av integrerte forsterkere fra Powersoft. Disse er lette å frakte rundt, og raske å sette opp. I tillegg produserer de en lydkvalitet som svært få andre produsenter får til. Våre større systemer består av line array-systemer, og vi bruker både Martin Audio og Adamson systemer når vi leverer så store produksjoner. Begge er svært anerkjente høyttalerprodusenter og systemene er svært ridervennlige.

Systemer og logistikk

Vi ønsker å levere effektive produksjoner, slik at våre teknikere kan rigge opp og ned utstyret på kortest mulig tid. På den måten kan vi bruke mer tid på å tilpasse leveransene til hver enkelt kunde. I forkant av hver leveranse sørger vi for å ha en god planleggingsrunde og god dialog med våre kunder. Kombinert med gode systemer på lageret og på alt utstyret er dette en uslåelig kombinasjon.

Fokus på kunnskap og opplæring

Mange av våre teknikere er freelancere, både innen lyd, lys og video. Vi ønsker at alle våre teknikere skal ha høyest mulig kompetanse innen sitt fagfelt, og arrangerer derfor kurs for våre freelancere. Vi sender ingen teknikere ut på jobb uten opplæring i våre systemer og grunnleggende HMS. På denne måten sikrer vi at det er kompetanse i alle ledd, og trygghet på alle våre produksjoner. Er du interessert i å vite mer om våre kurs er det bare til å ta kontakt med oss.