Lysutstyr

Kvalitetsutstyr i alle ledd

Gjennom en årrekke har Amas bygget seg opp en solid lyspark med ridervennlig utstyr. Uttstyret består av flere produkter som kan skalerest opp eller ned alt etter hva jobben kreves. Alt i fra konvensjonelle parkanner til bevegelige hoder og LED-lys. Ved hjelp av god planlegging og god dialog med kunden finner vi en løsning som både er estetisk pen, til en overkommelig pris.

Planlegging og virtualisering

Våre lysteknikere gjør forarbeid ved hjelp av softwareprogrammet WYSIWYG, der vi kan simulere hvordan lyset vil se ut, og kan planlegge hvilket utstyr som trengs og hva kunde eller band ønsker. Vi kan også i dialog med band og grupper lage et lysplot dersom en skal ut på turnè uten lystekniker. På den måten kan den lokale teknikeren på forhånd få vite nøyaktig hvordan dere ønsker scenen lyssatt.

Fokus på kunnskap og opplæring

Mange av våre teknikere er freelancere, både innen lyd, lys og video. Vi ønsker at alle våre teknikere skal ha høyest mulig kompetanse innen sitt fagfelt, og arrangerer derfor kurs for våre freelancere. Vi sender ingen teknikere ut på jobb uten opplæring i våre systemer og grunnleggende HMS. På denne måten sikrer vi at det er kompetanse i alle ledd, og trygghet på alle våre produksjoner. Er du interressert i å vite mer om våre kurs så ikke nøl med å kontakt oss.