Tepper

[fancy_box]

Molton

Molton
Vi har store mengder svart CS-molton på lager til inndekning av scene, eller tildekning av overflater. Moltonen er brannsikker og kommer i lengder på 3x6m, 3x9m og 3x10m. Teppene blir levert i ferdigmarkerte poser og kommer med knyttekant for enkel montering i tak, truss eller andre overflater. Vi har også mindre lengder av molton som kan brukes som skirting på scene eller inndekning av mindre områder. Ta kontakt dersom du ønsker spesialstørrelser.

[/fancy_box]

Spesialtepper

[fancy_box]

Velour
Dersom du ønsker å dekorere med tepper har vi et utvalg av spesialtepper i ulike farger som kan brukes til å dekke inn vegger og sceneområdet. Vi har rød og hvit velour med gullkant, samt mindre størrelser i diverse farger. Alt for å sørge for at det blir eksklusivt og dekorativt. Teppene kan leveres på teppeskinne, slik at opphenget blir bevegelig, eller med knyttekant for enkel montering.

[/fancy_box]

Underlag

[fancy_box]

Dansematter

Dansematter
For et stabilt og sklisikkert gulv. Dansemattene kommer på ruller på 15m og skaper et godt dansegulv, så vel som en sklisikker overflate for fremføring av revyer, teaterstykker og danseshow. Dansemattene er svarte, og blir levert med spesialteip for å feste flere moduler til hverandre.

[/fancy_box]