Scene

Sceneløsninger til alle formål

De aller fleste arrangement trenger en scene, og vi har løsninger til alle formål. Ved hjelp av Nivtec-scenemoduler kan vi lage scener i alle størelser til alle formål. Systemet er modulbasert, og kan leveres med bein fra 20cm til 2 meter. Noen arrangementer krever større løsninger, og til det har vi en mobilscene fra europodium som kan fraktes rundt i hele norge. Alphastage 160 er hele 13×11 meter og kan settes opp på fire timer med 2 sceneteknikere og 6 bærehjelper.

Fokus på sikkerhet

Når det handler om sceneteknikk og mobilscener handler det også ofte om sikkerheten rundt disse løsningene. Scenekonstruksjonen skal være trygg å sette opp, trygg å bruke og trygg å rigge ned igjen. I Amas har vi fokus på å kvalitetssikre og HMS-sikre alle våre scenesystemer ned til hver minste detalj, slik at både personell og artister skal være trygge når scenen er i bruk.

Mye av kvalitetssikringen går på opplæring av sceneteknikere og konstant heving i kompetanse. Alle våre sceneteknikere har riggekurs arrangert av krankontrollen, og grundig opplæring av alle typer oppheng og scenekonstruksjoner. Du kan være sikker på at en scene levert av Amas er en trygg scene bygget av kompetent personell.