Agenturer

Void Acoustics er det agenturet vi har hatt lengst i Amas, og har hjulpet oss å bli størst på installasjon på vestlandet. Void produserer alt fra små høytalersystemer, til bruk på installasjoner til store klubbanlegg. Under pro light + sound i år lanserte de sitt nyeste høytaleresystem, incubus, et helt nytt og banebrytende design.

Du kan lese mer om Void her.

MeTrao

MeTrao er et intelligent lydmålesystem, laget for å holde konsertlyd under kontroll. Med stadig strengere regler i Europa, og økt bevisthet hos arrangører er det lurt å komme lovverket i forkjøp.

Les mer om MeTrao her.

syntax

Syntax er et merke som er kjent for solide, trygge og brukervennlige kabler til proffmarkedet. Syntax lager kabler, multikontakter og strømdistribusjon i ekte italiensk kvalitet. Alt i fra spesiallagede kabler, til multikontakter som LK. Syntax har lager også egne strømpanel til strømdistribusjon.

Les mer om Syntax her

TexLnt

TexLnt er et modulbasert dempemateriale laget spesielt for å dempe lave frekvenser. Materialet er laget av flere lag med saueull og ble spesiallaget til North Sea Jazz festival i Nederland.

Les mer om TexLnt her.