Produkter

 

Void Acoustics

I våre lydinstallasjoner benytter vi oss av høyttalere fra Void Acoustics. Void har produsert kvalitetshøytalere siden 2002 og har etablert seg i markedet som en solid aktør innen installasjon og klubbhøyttalere. Void har hjulpet oss å bli den ledende aktøren innen installasjon på vestlandet, og det er ikke uten grunn at en finner Void-høyttalere på de fleste utesteder av en viss størrelse i Bergen. Grunnen er enkel; Void leverer kompromissløs kvalitet og sonisk ren lyd i alle sine høyttalere. De har i tillegg til det en omfattende produktkatalog som dekker de aller fleste behov. Fra små bakgrunnshøyttalere, til store klubbanlegg som flytter luft som ingen andre.

Dersom du er usikker på om void er det rette for deg inviterer vi deg til en uforpliktende prat og demonstrasjon ved våre lokaler i Åsane. Ring oss for en demo.

Void/Powersoft forsterkere

Revlusjonerende forsterkere fra Void/Powersoft gjør at våre installasjoner tar et ekstra steg opp fra resten av aktørene. Kompakte en-unit forsterere som leverer høy effekt samtidig som de sparer deg strøm. Powersoft er et italiensk selskap som har spesialisert seg i å lage forsterkere som sparer strøm uten at det går på bekostning av lydkvalitet eller effekt. Tvert imot; Void/Powersoft er foretrukket som forsterkere av Martin Audio og mange andre pro audio høyttalerprodusenter, og leverer høyere effektivitet enn de aller fleste på markedet.

Dette betyr i praksis at du trenger færre forsterkere, og plassen de opptar vil være mye mindre. Som om ikke det er nok komme de aller fleste forsterkerene fra Void/Powersoft med innebygget DSP (digital signal processor), som gjør at du slipper en ekstra boks for å ta seg av høyttalereprosessering og signalfordeling. Dette gjør igjen at du sparer plass og samtidig får et godt integrert system.

For å gjøre det enda lettere for deg har Void/Powersoft innebygget nettverksporter i forsterkerene. Det vil si at en kan koble flere forsterkere sammen og til slutt koble de på en sikkert internettkobling. På denne måten kan vi følge med på forsterkerene fra vårt kontor, og dersom noe uventet skjer kan vi enkelt finne ut av feilen uten å rykke ut. Med denne funksjonen kan en også sette opp alarmer slik at enten vi, eller du som kunde, får sms eller epost dersom noe er galt med forsterkeren. Dette gjør feilsøkingen enkel og effektiv, og det skaper en ekstra sikkerhet for deg.