Storformat

Adamson Systems Metrix

Adamson Metrix er Adamson Systems medium line array. Den er toveis delt, og spiller klart og tydelig, selv ved høye nivåer. I sammensetning med Metrix Wave og Metrix sub er dette et meget versatilt system som kan både stables og flys. Metrix kan brukes på arrangement med opptil 1000 personer.

Adamson Systems Metrix Sub

Adamson Systems Metrix Sub er en kardioidesub laget for å akompagnere Metrix topp i enten flydd konfigurasjon. Selv med bare to 15″ elementer klarer den å produsere høy output, og hornstrukturen i kassen gjør at lyden kastes langt.

Adamson Systems Metrix W

Adamson Systems Metrix W er en høyttalerkasse laget for å både kunne være en downfill kasse  i et Metrix system eller plassert på stativ og sammen med Adamson Systems A218 Sub utgjøre et lite men kraftig anlegg for opptil 200-300 personer.

Adamson Systems A218 Sub

Adamson A218 er en kraftig sub med to 18″ elementer. Denne subben blir brukt på store festivaler over hele verden og har en ekstremt høy output. Den kan kombineres med mellomformat- og storformat-anlegg, og sørger for at du alltid har nok headroom.

Adamson T21

Adamson systems T21 sub er en kraftig liten sak med 2 stk. 21″ kevlarelementer.

Småformat

Adamson point 15 og point 215 sub

Adamson Point 15 med 215″ sub er en kraftplugg av dimensjoner. Passer for det meste av band o.l. i en venue med plass til 300 mennesker. kan brukes med eller uten sub til for eksempel enkel tale eller lignende.

Void viper

Void Viper V15 og V-sub

Void Viper-systemet kommer fra Void Acoustics, og er et av systemene vi har gjort aktive. Systemet har spesialtilpassede amp-moduler fra Powersoft, noe som betyr at de låter bra og er enkle å frakte med seg. Systemet kan brukes med eller uten V-Sub. Sjekk ut våre pakketilbud på dette systemet.

void basys

Void Basys B12 og B15

Void Basys-systemet kommer fra Void Acoustics og er et av systemene vi har gjort aktive. Systemet har spesialtilpassede amp-moduler fra Powersoft, noe som betyr at de låter bra og og er enkle å frakte med seg. Systemet kan brukes med eller uten B15-subben. Sjekk ut våre pakketilbud på dette systemet.