Forsterkere

Powersoft X-serie

Plutselig kommer her en tekst som forteller hvor sinnsykt bra denne serien er.

Powersoft K10

Powersoft K-serie

K-serien er flaggskipet til Powersoft Audio. Disse 2-kanals forsterkerene er i toppklassen når det kommer til sonisk kvalitet og kraft. K-serien kommer i seks ulike typer, hvor den kraftigeste (K20) leverer svimlende 5200W i 4 ohm. I tillegg er Powersoft kjent for sitt grønne fokus, noe som gjør at du får mer kraft ut, og lavere strømforbruk.

I tillegg kan K-serien bli levert med innebygget DSP og ethernet, noe som gjør at vi slipper en ekstern prosessor for deling og limitering. DSP-en blir styrt av Powersofts eget program, Armonia, som vi kan bruke til å koble oss trådløst til forsterkerene mens vi er på jobb. Dette betyr at vi kan gjøre justeringer underveis, uten at det går ut over fremførelser og arrangement.

Amas produksjon er importør av Powersoft Audio, og vi bruker deres K-serie til de aller fleste systemene våre. Dette gjør at vi får den stabiliteten vi ønsker kombinert med høy output.

Powersoft M50Q

Powersoft M-serie

M-serien til Powersoft er lillebroren til K-serien, men dette betyr ikke at den ikke slår godt fra seg. Serien inneholder to firekanalsforsterkere og tre tokanalsforsterkere, og kommer både med og uten DSP. Også denne serien kan skryte på seg imponerende spesifikasjoner, der firekanalsforsterkerene kan gi opp til 1250W i 4 ohm pr kanal, og tokanalsforsterkerene opp til hele 1500W i 4 ohm pr kanal. Dette gjør den til en svært allsidig forsterker som kan brukes til både monitorer og til mindre høyttalere.

D-Cell504 Ampmodul

Powersoft Amp-moduler

I våre mindre systemer, som Void Basys og Void Viper, har vi valgt å integrere Powersoft forsterkermoduler. På denne måten kan vi gjøre våre mindre systemer aktive og lettere å ha med å gjøre. Dette er kraftige små moduler med innebygget DSP, slik at en slipper ekstra prosessorer med på jobb. Den mest brukte, D-cell504, kan levere hele 2x 350W i 4 ohm.