Lydmiksere

Soundcraft Vi1 32

Soundcraft Vi1

Soundcraft Vi1 er den minste mikseren i Vi-serien, men er på ingen måte noen lettvekter. Med flere priser å skilte med er dette en av de mest brukervennlige og allsidige mikserene som finnes på markedet. Med 32 analoge inputs, og 27 analoge outputs og en stor del digitale inputs og outputs har den en kapasitet på hele 46 kanaler “input to mix”. Men dersom en kobler til et stage rack fra soundcraft har en mulighet til å jobbe med 64 kanaler “input to mix”.

Denne mikseren kan brukes til både festivaljobber, som hovedmikser og monitormikser, samtidig som den er liten nok til å ha med seg på mindre konserter og eventer. Dette er også en favoritt blandt turnerende teknikere, da den får lett plass over alt og er enkel å jobbe med. I tillegg har en mulighet for å bruke fire lexicon-klanger internt i mikseren. Dette er populære og anerkjente klanger som de aller fleste teknikere liker å bruke.

Yamaha QL5

Yamaha QL5 er arvtageren til LS9-32 og er oppgradert med masse kraft, et mye enklere brukergrensesnitt og nye preamper. QL5 leveres med RIO32/16 stagerack og eliminerer dermed behovet for tunge multikabler.

Yamaha QL1

Lillebror Yamaha QL1 er arvtageren til LS9-16 og er på samme måte oppgradert med masse kraft, et mye enklere brukergrensesnitt og nye preamper. QL1 leveres med RIO16/8 stagerack og eliminerer dermed behovet for tunge multikabler.

yamaha m7cl 48 console

Yamaha M7CL

Yamaha M7CL er en av markedets mest brukte digitale lydmiksere. Med 48 “input-to-mix”-kanaler og 16 outputkanaler er den like god som hovedmikser og som monitormikser. Med en stor brukerflate og touch-skjerm er den lett å bruke og gir tekniker full oversikt over hva som skjer. I tillegg har den innebygget Yamahas velkjente SPX2000 som en av klangmaskinene. Det betyr i praksis at du kan ha over 4 slike klanger i bruk på en gang. Dette er en ridervennlig mikser med alle de funksjonene en forventer av en digitalmikser.