Prosessorer

[fancy_box]

XTA DP448

XTA DP448
XTA er en av verdens ledende innen høyttalerprosessering, og er kjent for sonisk rene lyd og stabilitet. Vi bruker XTA DP448 som delefilter til våre store system. Den har 4 innganger og 8 utganger.

[/fancy_box]

[fancy_box]

Martin Audio DX2

DX2
Martin Audio har fått laget DX2 og det blir anbefalt av Martin Audio som ekstern prosessering av deres produkter. Den har 4 inngangr og 8 utganger, pluss AES/EBU digital via xlr-kontaktene.

[/fancy_box]

[fancy_box]

Powersoft Audio DSP

Powersoft K10
De aller fleste av forsterkerene våre kommer med innebygget DSP. Dette betyr at vi kan styre deling og prosessering direkte i forsterkeren, uten bruk av eksterne prosessorer. Denne DSPen styrer vi med Armonia Pro Audio Suite, et gratis software fra Powersoft Audio. På denne måten har vi større kontroll over hvert enkelt element, samtidig som vi sparer tid og plass.

[/fancy_box]

Effekter

[fancy_box]

Lexicon PCM90

Lexicon pcm90
En Lexicon-klang er nærmest bransjestandard for lydteknikere. PCM90 den klangmaskinen som oftest står på ridere, og er alltid et velkomment syn for teknikere. Med et bibliotek på 450 presets pluss muligheten for 100 egendefinerte klanger står en fritt til å jobbe med en av de mest brukte klangmaskiner som finnes.

[/fancy_box]

[fancy_box]

Lexicon PCM91

Lexicon pcm91
Lexicon er kjent for sine fine klanger. Øverst i vårt effekt-rack står en av de mest kjente klangmaskinene, PCM91. Denne har alle de samme funksjonene som PCM90, men har også inkludert AES/EBU digital utgang.

[/fancy_box]

[fancy_box]

Yamaha SPX2000

SPX2000
Yamaha SPX2000 er flaggskipet til Yamaha når det kommer til klanger og effekter. Denne multi-effekt-prosessoren er den siste i SPX-serien, og kombinerer biblioteker fra tidligere SPX-er sammen med digitale inn- og utganger på hele 24bit/96kHz. Den har i tillegg andre funksjoner en forventer av en digital multi-effekt, som word-clock og USB-inngang.

[/fancy_box]

[fancy_box]

Yamaha SPX990

spx990
SPX 990 er forgjengeren til SPX2000, og kommer med mange av de samme bibliotekene som er inkludert i SPX2000. Med 4 pre-effekter, 36 hoved-effekter og 3 post-effekter har en mange ulike kombinasjonsmuligheter. Vi liker spesielt preset 60-63.

[/fancy_box]

[fancy_box]

Yamaha SPX90

spx90
SPX90 er en av de eldste i SPX-serien. Det er på grunn av denne at mange foretrekker de nyere modellene. Der finner de nemlig de originale SPX90-presetene. Selv etter nesten 15 år holder den fortsatt stand, og er fortsatt på ønskelisten til mange teknikere.

[/fancy_box]

[fancy_box]

T.C. Electronic M-one XL

M-One
M-One fra T.C. electronic er en multi-effekt som er standard i mange rack rundt om i verden. Med to klangmaskiner i en prosessor har en mulighet for å mikse sammen det beste fra to ulike klanger. XL-versjonen har i tillegg til standard preseter noen ekstra lange og fine klanger og effekter.

[/fancy_box]

[fancy_box]

T.C. Electronic D-two

D-Two
D-two har blitt bransjestandaren for tap-delayer, og har blitt den naturlige arvtakeren etter T.C. Electronics 2290. Her finner en også en preset modellert etter 2290, samt mange andre presets.

[/fancy_box]

Grafiske EQ-er

[fancy_box]

XTA GQ600

XTA GQ600
XTA har laget en av de mest soniske rene grafiske EQ-er på markedet. Denne går perfekt sammen med våre XTA DP448 prosessorer. Den låter fint og er lett og intuitiv å bruke.

[/fancy_box]

[fancy_box]

DBX 2231EQ

DBX 2231
Denne grafiske EQ-en er full av muligheter. I tillegg til å være en fin og intuitiv EQ har den også innebygget limiter og DBXs patenterte “Type III® Noise Reduction”. Denne minimerer støyen fra en analog lydmikser, og gjør jobben som tekniker enda bedre.

[/fancy_box]

Kompressorer og Gater

[fancy_box]

DBX 160A

DBX 160a
DBX 160A er en av de mest brukte kompressorene i live-sammenheng. Med sitt ekstremt enkle brukergrensesnitt gir den teknikeren mulighet til å fokusere på den helhetlige lyden, samtidig som en har tydelig oversikt over kompresjonen. Den er svært intuitiv samtidig som den låter bra.

[/fancy_box]

[fancy_box]

DBX 1066

DBX 1066
DBX 1066 er en kompressor med flere funksjoner enn 160A. Her får en både en kompressor, limiter og gate i en og samme pakke. 1066 inneholder to kanaler, så for hver unit får du dobbelt opp med kompressorer, limitere og gater.

[/fancy_box]

[fancy_box]

Drawmer DS201

Drawmer DS201
Drawmer DS201 er bransjestandaren når det kommer til analoge gater. Like mye brukt i studio som live, og med en hel rekke funksjoner. Denne to-kanalars gaten gir deg muligheter for å begrense frekvensområdet gaten skal operere i, og har en inngang for sidechaining.

[/fancy_box]