Trådløse systemer

UR4D

Shure UR4D

UR4D er en av toppmodellene til Shure, og har mange avanserte funksjoner å by på. 2400 valgbare frekvenser, samt lagring for 60 frekvensgrupper. I tillegg har den mulighet for USB-tilkobling, som gjør at du kan gjøre alle innstillingene på data ved hjelp av Shure Wireless Workbench-programvaren.

UR2 beta58

Shure UR2

UR2 har blitt standaren for håndholdte trådløsmikrofoner. Brukt av mange internasjonalt kjente artister, og foretrukket av teknikere. Denne modellen har et Beta58-hode, men kan enkelt byttes ut til et vanlig SM58-hode, eller til og med et KSM9-hode.

UR1 H4

Shure UR1

Shure UR1 er en lett og solid beltpack for bøylemikrofoner og andre småmikrofoner. Denne senderen er i toppklasse når det kommer til overføring av lyd og er svært enkel å synkronisere med UR4D. Dette gjøres uten problem ved hjelp av infrarøde porter på begge apparatene.

Shure ULXD4D

Shure ULXD4D er shures nye digitale trådløsserie. Den er stadig mer foretrukket av teknikere verden over og har bygget seg opp et renomé i hele verden. ULXD4D har mulighet for å sende flere signaler over nettverk med Dante protokollen.

Shure ULXD1

Som Shure UR1 er ULXD1 en lett og solid beltpack for bøylemikrofoner og andre småmikrofoner. Denne senderen er i samme klasse som UR1 når det kommer til overføring av lyd og er svært enkel å synkronisere med ULXD4D. Dette gjøres også her uten problem ved hjelp av infrarøde porter på begge apparatene.